Cercador

Demanar hora o canviar hora

Programació de visites

Pas 1: Introducció del CIP

És imprescindible la vostra identificació mitjançant el codi d'identificació d'usuari (CIP) de la vostra targeta sanitària individual, tal com mostra la imatge.

CIP

En cas que no tingueu la targeta sanitària individual la podeu demanar en el vostre centre d'atenció primària. Si no sabeu quin és el centre, el podeu conèixer a partir de la vostra adreça a clicant aquí

Podeu obtenir més informació sobre la targeta sanitària individual a la pàgina web del CatSalut.

Política de privadesa

Les vostres dades personals i mèdiques reben un tractament confidencial i no són utilitzades amb cap altra finalitat que no sigui la derivada de la prestació de serveis.

Així mateix, el tractament de totes les dades que són responsabilitat del PAMEM compleix les disposicions establertes per la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (Butlletí Oficial de l'Estat número 298, de 14 de desembre de 1999); l'Ordre SLT/519/2006, de 3 de novembre (Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya número 4758, de 10 de novembre de 2006); i les normes i procediments de seguretat establerts per PAMEM, que en garanteixen la confidencialitat.

Informació sobre la programació de visites

Podeu programar la visita al vostre Metge/Pediatre, Infermera, Odontòleg i Treballador social dels centres gestionats pel PAMEM.

També podeu consultar les visites que teniu pendents i anul·lar-les.